Om os

FreeTrade Logistics – hvem er vi?

FreeTrade Logistics er en international speditionsvirksomhed, der tilbyder transportløsninger internationalt og lagerhotel i Hedehusene.

FreeTrade Logistics har specialiseret sig i logistik og transportløsninger siden 2008. Vi arbejder og handler lokalt i Hedehusene, men arbejder lige såvel globalt. Vi arrangerer transportløsninger i hele verden. Når kunder handler med os, er det et strategisk valg, som styrker deres forsyningskæde og konkurrenceevne.

FreeTrade Logistics tilbyder kundetilpassede transportløsninger i hele verden. Vi sætter vi os grundigt ind i præmisserne for kundernes forretning og tilbyder transportløsninger tilpasset efter den enkeltes transportbehov. Altid med kunden i centrum og med fokus på at styrke kundens konkurrenceevne ved at reducere transporttiden.

Vi gør alt for vores kunder og opfatter et samarbejde som mere end en række af transportbookinger. Vi opfatter os selv som en del af kundens strategi, og derfor går vi også gerne en ekstra mil for dem.

Vi kombinerer alle transport- og logistikløsninger, der skaber værdi for vores kunders forretning og tilrettelægger transportforløb, så varerne kommer sikkert frem på rette tid og sted og til rette kvalitet. Vores vareforsikring dækker varerne under transporten, og vi betjener ikke bare danske virksomheder, men tilbyder transport for hele verden.

Med et stærkt verdensomspændende netværk kan vi betjene vores kunder worldwide og hjælpe, uanset hvor varerne skal transporteres til eller fra, så vi kan tilbyde det bedste til vores kunder.

FreeTrade Logistics er ISO- og TripleA (AAA) rated og derfor kan vi tilbyde sikre transportløsninger med omsorg for dine varer og sans for alle detaljer.

Klik her for at se Fødevarestyrelsens kontrolrapport.

Om os - FreeTrade Logistics

Om os - FreeTrade Logistics